Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvor u indiji

Objesio se vozač autobusa u kojem je silovana djevojka

colin farrell
Foto: Bigpictures
1/2
11.03.2013.
u 08:00

– Ovo je šokantno. Ništa nije upućivalo na to da bi mogao počiniti samoubojstvo. Bio je vrlo zadovoljan tijekom suđenja – kazao je njegov odvjetnik.

Jedan od šestorice optuženih za otmicu, silovanje i ubojstvo 23-godišnje indijske studentice Jyoti Singh Pandey pronađen je mrtav u zatvoru, piše BBC.

Policija je izvijestila da se Ram Singh (33), vozač autobusa u kojem je djevojka silovana, objesio u ćeliji uz pomoć improviziranog užeta napravljenog od deke, a to je potvrdio i njegov odvjetnik. No, obrana još nije uvjerena u te tvrdnje kao i njegova obitelj.

Singhov otac kazao je da se njegov sin nije mogao objesiti jer je imao teško ozlijeđenu ruku. Dodao je i da su 33-godišnjaka silovali drugi zatvorenici te da je stalno bio izložen prijetnjama zatvorenika i čuvara.

– Ovo je šokantno. Ništa nije upućivalo na to da bi mogao počiniti samoubojstvo. Bio je vrlo zadovoljan tijekom suđenja – kazao je njegov odvjetnik.

Ram Singh bio je jedan od petorice optuženih za spomenuti zločin uz još jednog maloljetnika. Svi su porekli optužbe za brutalan zločin iz prosinca prošle godine koji je izazvao žestoke prosvjede zbog silovanja žena u Indiji.

>> Počelo suđenje za smrt Indijke, a dan prije osnovan i sud za žene

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
matador007
08:24 11.03.2013.

Dao Bog i ostalima tu pamet!

IV
Ivekivek
10:34 11.03.2013.

Silovalo ga u zatvoru? Dobio čovjek priliku na vlastitoj koži osjetiti što je i sam činio. Ipak i u Indiji postoji pravda i to efikasnija nego ova naša....

TO
Toni50
11:46 11.03.2013.

11.03.2013. u 10:34h Ivekivek je napisao/la: Silovalo ga u zatvoru? Dobio čovjek priliku na vlastitoj koži osjetiti što je i sam činio. Ipak i u Indiji postoji pravda i to efikasnija nego ova naša.... ---------------------- Glupost o našoj pravdi govoritii znamo da se kod nas sudi samo po zakonu zaostalih balkanskih zakona a nikako po načelu pravde , pravićnosti što su nejada tražili Slovenija drugim rijećima EU. Tada je jasno bilo rečeno da naš zakon RH. nepozna naćelo pravednosti ............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije